Yener'den "Yiğit" yorumu!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Yiğit İncedemir transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.Yener, "Manisasporlu Yiğit İncedemir, transfer gündemimizde. Yiğit’le ilgili bize gelen teklifler oldu. Böyle bir transfer için henüz netleşmiş herhangi bir

Yener'den "Yiğit" yorumu!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Yiğit İncedemir transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yener, "Manisasporlu Yiğit İncedemir, transfer gündemimizde. Yiğit’le ilgili bize gelen teklifler oldu. Böyle bir transfer için henüz netleşmiş herhangi bir durum yok. 

Şartların uygun olması lazım. Sonuçta Yiğit, Manisaspor’un oyuncusu ve bu transfer için öncelikle kulübünün izin vermesi gerekiyor" dedi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin 2. yarısında daha iyi sonuçlar alacaklarını söyledi, “Kendi evimizde kayıp istemiyoruz. Manisaspor iyi bir takım. Ancak hedefimiz play-off grubuna girmek için gereken puanları toplamak” diye konuştu.

Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor’da Genel Sekreter Hasan Yener, ligin 2. devresinde her şeyin farklı olacağını ve play-off grubu içine girecek sonuçlar alacaklarını söyledi.

Yeni yıla galibiyetle başlamak istediklerini belirten Yener, “Önce play-off grubuna kalmak, ardında şampiyon olmak istiyoruz. Ayrıca Avrupa kupalarında da gidebildiğimiz en üst noktaya kadar gitmeye çalışacağız. Ligdeki hedeflerimiz açısından Manisaspor maçı çok önemli. Manisaspor, ligin ilk yarısında iyi bir performans sergiledi. Bu nedenle iyi bir maç olacağını düşünüyoruz” dedi.

Özellikle kendi sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini vurgulayan Hasan Yener, şöyle konuştu: “Manisaspor’un oturmuş bir kadrosu var. Takımın başında da eski antrenörlerimizden Kemal Özdeş görev yapıyor. Üç puan için sahaya çıkacağız ve kazanmak için gerekeni yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler