Yener: Yenemiyorsan yenilme

Beşiktaş maçı hakkında konuşan Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener, "Amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak ama genel bir söylem olan yenemiyorsan yenilme düşüncemiz de var" dedi..Yener, ligde normal sezonun bitimine 6 hafta kala puan sıralamasında ü

Yener: Yenemiyorsan yenilme

Beşiktaş maçı hakkında konuşan Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener, "Amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak ama genel bir söylem olan yenemiyorsan yenilme düşüncemiz de var" dedi..

Yener, ligde normal sezonun bitimine 6 hafta kala puan sıralamasında üst sırada yer alan takımlarla karşılaşacaklarını, bu karşılaşmalarda çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Oynayacakları her maçta en iyi puanı almak zorunda olduklarını ifade eden Yener, ''İstanbul'a bu düşünceyle galibiyet için gideceğiz. Tabi ki bugüne kadar, Avrupa'da oynadığımız maçlar nedeniyle lige iyi motive olamadığımız gerçeği var. Artık bundan sonra sadece Türkiye'yi düşüneceğiz. Ligde öncelikle play-off'u hedefliyoruz. Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında'' dedi.

Beşiktaş maçının çok önemli maçlardan biri olduğunu dile getiren Yener, ''Özelikle bundan sonra da puan kaybetmememiz lazım. Tabi ki İstanbul'da, Beşiktaş ile yapacağımız maçın her bakımdan zorlu geçeceği gerçeği var. Amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak ama genel bir söylem olan yenemiyorsan yenilme düşüncemiz de var'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor