Yener "Videoton'u eleyeceğiz"

Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzon’daki ilk maçta aldıkları sonuca rağmen Macaristan’a ümitli şekilde gittiklerini söyledi: Genel Sekreter Yener Avrupa ligine kalmak istediklerini belirterek "Şenol Güneş’in de dediği gibi ilk maçta gol yemeden alacağımız

Yener "Videoton'u eleyeceğiz"

Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzon’daki ilk maçta aldıkları sonuca rağmen Macaristan’a ümitli şekilde gittiklerini söyledi:

 Genel Sekreter Yener Avrupa ligine kalmak istediklerini belirterek "Şenol Güneş’in de dediği gibi ilk maçta gol yemeden alacağımız bir galibiyet, bize avantaj sağlardı. Ancak şu an için kaybedilmiş bir şey yok. Videoton'dan çok daha iyi bir takımız. Macaristan’da da rakip takımın ilk maç kadar savunma yapacağını düşünmüyorum.

 

Çünkü onlar da kazanmak için oynayacak. Trabzonspor, kaliteli bir takım. Futbolcularımız maçın öneminin ve bize getirecekleri kazanımların farkında. Avrupa Ligi'nde gruplara kalmanın Trabzonspor'a prestij ve futbolcuların kariyeri açısından önemi ortada. Ben Videoton'u Macaristan'da yenerek turu geçip gruplara kalacağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor