Yener "Taraftar çok önemli"

Trabzonspor  Genel Sekreteri Hasan Yener, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maçın belirleyeninin taraftarlar olacağını söyledi.Yener, “ Taraftarın bu maçta 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesini isterken " Taraftarımız bu maçta gerekeni yapac

Yener "Taraftar çok önemli"

Trabzonspor  Genel Sekreteri Hasan Yener, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maçın belirleyeninin taraftarlar olacağını söyledi.

Yener, “ Taraftarın bu maçta 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesini isterken " Taraftarımız bu maçta gerekeni yapacaktır. Takımlarına karşılaşma boyunca destek versinler.

Aziz Yıldırım'ın maça gelip gelmemesi ile ile ilgili olarak konuşan Yener Dileğimiz iki kulüp arasındaki ilişkilerin normalleşmesi. Aziz Yıldırım maça gelebilir de gelmeyebilir de. Bu tamamen kendi takdiridir.

Hakem Bülent Yıldırım’ın, iyi performans göstereceğine inanıyorum. Onun kararları da elbette çok önemli” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler