Yener; "Takımımızın yanında olacağız"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Mart Cuma deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maç için yarın Bursa'ya gidecek.      Ligde zor günler geçiren ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen bordo-mavililerde Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerin

Yener; "Takımımızın yanında olacağız"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Mart Cuma deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maç için yarın Bursa'ya gidecek.      

Ligde zor günler geçiren ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen bordo-mavililerde Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakınının da Bursa deplasmanına giderek takıma destek vereceği bildirildi. 
     
Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener,yaptığı açıklamada, Bursaspor ile ligde çok önemli karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Yönetim kurulunun tamamına yakını da bu maçta olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bu zorlu maçta da yine takımımızın yanında yer alacağız'' dedi. 
     
Yener, Bursaspor'un ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğunu ifade ederek, ''Son derece pozitif, ofansif futbol oynayan takımlardan biriyle karşılaşacağız. Ligdeki sıralamada da iyi yerdeler. Çok zor maç olacak'' ifadelerini kullandı. 
     
Bursaspor deplasmanında 3 puan almalarının hedeflerinden biri olduğunu söyleyen Yener, ''Ben inanıyorum futbolseverler, zevkli, çekişmeli güzel bir maç izleyecek ve maçtan sonra gülen taraf biz olacağız'' diye konuştu. 
     
   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor