Yener: İnter maçı çok önemli

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, İnter ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, böyle maçların camialarla kazanılacağını söyledi.İnter karşısında ilk maçtan galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Yener, ''İnter çok ciddi bir rakip. Hayati derecede

Yener: İnter maçı çok önemli

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, İnter ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, böyle maçların camialarla kazanılacağını söyledi.

İnter karşısında ilk maçtan galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Yener, ''İnter çok ciddi bir rakip. Hayati derecede önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Grupta ilk 2 sıra hedefimiz var. İnter maçını kazanırsak bu yolda çok büyük avantaj sağlarız'' diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarlara da büyük iş düşeceğini anlatan Yener, şöyle konuştu:

''Avrupa'da kendisinden söz ettiren bir Trabzonspor olmak istediğimizi söylemiştik. Şu ana kadar topladığımız 5 puan ile de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bunun devamını da getirmek istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor ama taraftarlarımızın desteğiyle Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir devi daha yenmek istiyoruz. Umarım istediğimiz gibi olur.''

-İdmanlar kapandı-

Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam yapılacak antrenmanı basın mensuplarına kapadı. Bordo-mavili takımın, yarın 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç öncesi gerçekleştireceği son antrenmanın ise 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açılacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi bir futbolcusuyla birlikte 19.00'da basın toplantısı düzenleyerek maça ilişkin düşüncelerini açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor