Yemeğe gelmeye korkuyorsunuz!

Şike soruşturması sırasında ifadesi alınan isimler arasında yer alan TFF Eski Başkanı Mahmut Özgener'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın etkisi altında çalıştığı iddianamede de ortaya çıktı.Şike soruşturması sürecinde ifadesi alınan ve serbest bırakıla

Yemeğe gelmeye korkuyorsunuz!

Şike soruşturması sırasında ifadesi alınan isimler arasında yer alan TFF Eski Başkanı Mahmut Özgener'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın etkisi altında çalıştığı iddianamede de ortaya çıktı.

Şike soruşturması sürecinde ifadesi alınan ve serbest bırakılan eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener'in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın etkisi altında çalıştığı ortaya çıktı.

Yıldırım'ın federasyon başkanının kim olacağını bile belirleyebilecek güçte olduğunun altı çizilen iddianamede, Özgener'in Yıldırım'ın desteğini almak istediği ve Yıldırım'ın tüm illegal taleplerine olumlu cevap verdiği kayıt altına alındı. Özgener ve Yıldırım arasındaki çarpıcı telefon görüşmeleri de kayıt altına alındı. İşte o görüşmeler:

27.4.2011 günü saat 13.40 Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım'ı arıyor:

M.Ö.: Ben gelemiyorum, şimdi unuttum ben İbrahim Kızıl gelecekti. Bana o geldi tam çıkarken ya... Sana bir not yazacağım, şeye... Mümtaz'a kapalı bir zarfta ver. Çok önemli çok önemli bir şey başkanım... Dur ben bir numara bulayım da, ben sizi arayacağım şimdi... Siz kulübe gidince normal telefondan arayın beni o zaman başkanım.

27.4.2011 günü Saat 22.05 Aziz Yıldırım, Levent Kızıl'ı arıyor:

A.Y: Ha s...r lan, öğlen yemeğe gelmeye korkuyorsunuz ha s..ir...ama geleceksiniz destek babayı yapacağım ha s...r hiç hiç anlatma bana!

L.K:
Ben geleceğim ama Mahmut sorun çıkartıyor.

A.Y: Mahmut kim lan... Sizi onlar mı seçti getirdi he, Mahmut kim ulan Mahmut g....nün korkusundan gelemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor