Yelken yarışı Trabzon'da başladı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan II. Ayak Bölge Kupası Yelken Yarışmalarına start verdi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Yat Limanı’nda gerçekleştirilen yarışmaların açılışına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, T

Yelken yarışı Trabzon'da başladı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan II. Ayak Bölge Kupası Yelken Yarışmalarına start verdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Yat Limanı’nda gerçekleştirilen yarışmaların açılışına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdür Şerif Özgür, Yelken Federasyonu Temsilcisi Serap Göbek, Trabzon Yat ve Yelken Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, Akçaabat Yat İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ekici, davetliler ve sporcular katıldı.

Trabzon, Giresun, Samsun, Ordu, Rize ve Sinop'tan bay ve bayanlarda toplam 81 sporcu katıldığı yarışmalar, optimist genel, bayanlar optimist, erkekler ve bayanlar laser 4.7, erkekler ve bayanlar laser radial, erkekler laser standart kategorilerinde gerçekleştirilecek.

II. Ayak Bölge Kupası Yelken Yarışmaları 25 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek kupa töreni ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler