Yazıcı: Trabzonspor denince akla...

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, CAS davasında UEFA avukatlarının Bursaspor'un ceza alması için yırtındığını ifade ederek, "Bundan sonra Avrupa kupalarına gidecek takımları büyük sorunlar bekliyor. Bir kuruş borcun varsa silip atıyor" dedi. Bursas

Yazıcı: Trabzonspor denince akla...

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, CAS davasında UEFA avukatlarının Bursaspor'un ceza alması için yırtındığını ifade ederek, "Bundan sonra Avrupa kupalarına gidecek takımları büyük sorunlar bekliyor. Bir kuruş borcun varsa silip atıyor" dedi.

 

Bursaspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı Almira Otel'de gerçekleştirildi. Divan kurulu toplantısına Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve İşadamı Cavit Çağlar da katıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bütün Bursa'nın Yeşil-beyazlı kulüple gurur duyduğunu söyledi.

 

Şampiyonluktan evvel malum kulüplerin şampiyonluklarında caddelerde konvoylar olduğunu, apartmanlarda bayrakların asıldığını söyleyen Yazıcı, "Bunu hepimiz biliyoruz. Şampiyonluk sonrası bunu gördüm. Şampiyon sadece Bursaspor olmadı. Bu sene şampiyon olmadık. İyi dereceyle bitirmedik. Şehrin hiçbir yerinde bir başka şampiyon olan kulübün bayrağı asılmadı.

 TRABZON EN İYİ ÖRNEKTİR

Kulüpler artık şehrin isminin önüne geçiyor. Bunun en iyi örneği  Trabzonspor dur.

Trabzon denince herkesin aklına Trabzonspor  gelir. Tabi ki şampiyonluklar bir şehre çok büyük destek sağlıyor. Özellikle manevi yönden getirisi var. Gururu var" diye konuştu.

 

"UEFA'NIN AVUKATLARI CEZA ALMAMIZ İÇİN ÇALIŞTI"

Bursaspor'un Collins Mbesuma'nın şikayeti üzerine UEFA tarafından verilen Bursaspor'a bir ceza verildiğini, CAS'ta kararın döndüğünü hatırlatan Yazıcı, "Mahkemeye ben gittim. Mahkemeyi bizzat izledim. Konuşma da yaptım. Yani görmenizi isterdim. Orada karşımızda UEFA'nın 4 tane avukatı var. Ceza almamız için yırtınıyorlar. Yaşamanız lazım. Bu büyük bir olay hak etmediğimiz bir olaydı. Parayı faiziyle ödemişim. Onu bile kabul etmiyorlar. Bundan sonra Avrupa kupalarına gidecek takımları büyük sorunlar bekliyor. Bir kuruş borcun varsa silip atıyor" diye konuştu.

 

BENİM BAŞIMA GELENLER PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEDİ"

Bursaspor için bu senenin iyi geçtiğini dile getiren Yazıcı, "Benim başıma gelenler pismiş tavuğun başına gelmedi. Ben bu kulübe hizmetten başka ne yaptım. Nelerle suçlandım. Ben bunları hak ettim mi? Adamın biri çıkıyor şikayet ediyor. Beni şikayet eden kişi 3-5 gün evvel dolandırıcılıktan ve sahtekarlıktan hapis cezası aldı.

Böyle bir kişi başka kulüplerin başında olsa ne olur bilmem. Bunlar böyle devam ederse Bursapor sıkıntı görür. Bu kadar hassas idaremiz var. Onun için bize güvendiniz. Bundan sonra da güvenmenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler