"Yavuz Selim futbolun mabedidir..."

2013-2014 Futbol sezonunda amatör futbolcu sayısında Türkiye genelinde %18 lik artış olmuş, ayrıca son yıllarda alt yapı sporcu sayısı oranı %60’ lara çıkmış kulüplerimiz altyapıya ve gençlere daha fazla önem vermişlerdir.          Sağlık güvencesi olmaya

"Yavuz Selim futbolun mabedidir..."
2013-2014 Futbol sezonunda amatör futbolcu sayısında Türkiye genelinde %18 lik artış olmuş, ayrıca son yıllarda alt yapı sporcu sayısı oranı %60’ lara çıkmış kulüplerimiz altyapıya ve gençlere daha fazla önem vermişlerdir. 
         
Sağlık güvencesi olmayan sporcuların sağlık güvencesine kavuşması, her türlü tedavi ve operasyon giderlerinin devletçe karşılanması artık insanların çocuklarını spora yöneltmelerini sağlayacak önümüzdeki yıllarda sporcu sayısında daha büyük artışlar olacaktır.
     
Yerel yönetimler yasasında amatör kulüplere ayrılan bütçe oranlarında da yapılan artışlar kulüplerimize ek katkı sağlayacaktır.  
     
Gençler Türkiye şampiyonalarında en başarılı kulüpler açıklanmış ilk 10 arasına 1461 Trabzon kulübümüz girmiştir.
     
Bu kulübümüzün   U-15 ve U-17 Kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmaları puanlarını 200’ e yükseltmiş ve başarı sıralamasında Türkiye’de Samsun Kadıköyspor ve Akdeniz  Belediyespordan sonra  üçüncü olmuşlardır.
       
Trabzon ASKF olarak bütün kulüplerimize malzeme yardımı yapılması ve altyapı sporcuları için Türkiye Şampiyonasına katılım bedeli olarak verilen 1000 TL’ nin artırılması için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalarımızı ve görüşmelerimizi yaptık kısa zamanda neticeye ulaşacağına inanıyoruz.
       
Yavuz Selim Sahası bizim için futbolun mabetidir.  55 Kulübümüzün maç ve idmam yaptığı 30 kulübümüzün soyunma odasının bulunduğu bu sahamız için herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.
     
“Trabzon’da futbolun doğduğu yer , Yavuz Selim Sahası yok olmasın”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor