| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 04 Ekim 2011 14:28

Yattara parasının peşinde!

Trabzonspor'dan Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, kulüpten alacağını tahsil etmek için FIFA'ya başvurmaya hazırlanıyor.Bordo - mavili kulübün parasını ödemediğini iddia eden Yattara, "Alacağımı tahsil et

Trabzonspor'dan Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, kulüpten alacağını tahsil etmek için FIFA'ya başvurmaya hazırlanıyor.

Bordo - mavili kulübün parasını ödemediğini iddia eden Yattara, "Alacağımı tahsil etmek için bu yola başvurmak istemiyorum. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür ve çok sevdiğim Trabzonspor'la kötü anılmam" dedi.

Bu arada yönetimin de Yattara'nın alacaklarını hesaplattığı ve gerekli ödemelerin yapılmasının planlandığı iddia edildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!