Yattara "Kurtarın Beni"

Habertürk'ün haberine göre,Trabzon’un eski yıldızı Yattara, Fırtına’ya geri dönmek için can atıyor. Suudi ekibi Al-Shabab’a bir türlü alışamayan Gineli, ‘Gerekirse bedava oynarım’ sözleriyle yönetime çağrıda bulundu Geçen sezon sonunda Trabzon’dan Suudi A

Yattara "Kurtarın Beni"

Habertürk'ün haberine göre,Trabzon’un eski yıldızı Yattara, Fırtına’ya geri dönmek için can atıyor. Suudi ekibi Al-Shabab’a bir türlü alışamayan Gineli, ‘Gerekirse bedava oynarım’ sözleriyle yönetime çağrıda bulundu Geçen sezon sonunda Trabzon’dan Suudi Arabistan’ın Al-Shabab ekibine transfer olan İbrahima Yattara, Bordo-Mavili yönetime “Beni geri alın” çağrısı yaptı.

 Sakatlığı sebebiyle geçen yıl fazla forma şansı bulamayan Gineli, disiplinsizliğini de sürdürünce teknik direktör Şenol Güneş ve yönetimin ortak kararıyla gözden çıkarılmış ve Al- Shabab’a gönderilmişti.

Arabistan’a uyumsağlayamayan ve bunalıma giren Yattara’nın, Trabzon yönetimine haber yollayıp “Beni buradan kurtarın, sizden alacağım olan 500 bin Euro’dan da vazgeçerim” dedi. Yönetim, Gineli yıldızın talebini önümüzdeki günlerde gündeme alacak. Ancak Fırtına’nın genel tavrının, takımdan sorunlu ayrılan İbrahima Yattara’nın geri alınmaması yönünde.

‘BEDAVA OYNAMAYA HAZIRIM’

Yattara, aracısıyla gönderdiği haberde, “Burada hayat yok. Çok sıcak. Hiç alışamadım. Yıllarca Trabzon forması giydim. Beni yeniden kadronuza katarsanız, bedava bile oynamaya hazırım. Burası kesinlikle bana göre değil” sözleriyle Bordo-Mavili ekibe geri dönmek için adeta yalvardığı bildirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de Gineli yıldızın geri alınmasına sıcak bakmadığı, Şenol Hoca’nın bu konudaki fikirlerine saygı duyan yönetimin de Yattara’nın talebini geri çevirmeyi düşündüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor