Yattara kendini hangi oyuncu ile kıyasladı

Trabzonspor sonrası futbol kariyerlerinin en hızlı düşüşlerinden birini gerçekleştirerek Belçika 3. Lig takımlarından La Louviere ile anlaşan Ibrahima Yattara Türkiye’de yine gündemde.Akhisar’ın Trabzonspor’u 3-0 yendiği maçın ardından arkadaşlarını ve yö

Yattara kendini hangi oyuncu ile kıyasladı

Trabzonspor sonrası futbol kariyerlerinin en hızlı düşüşlerinden birini gerçekleştirerek Belçika 3. Lig takımlarından La Louviere ile anlaşan Ibrahima Yattara Türkiye’de yine gündemde.

Akhisar’ın Trabzonspor’u 3-0 yendiği maçın ardından arkadaşlarını ve yöneticileri arayarak, ''Trabzonspor’u böyle görmek beni çok üzdü. Şu anki halimle 45-60 dakika rahat oynarım” diyen Yattara yeni bombasını da patlattı.

Türk vatandaşı olan Gineli oyuncu, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz’ü arayarak, “Türkiye’de 50-60 dakika rahat oynayabileceğimi söyleyenler bana güldüler ancak çok ciddiyim. Hatta bu takımda Malouda’dan daha iyi performans sergileyeceğimi garanti edebilirim. Çünkü şu anda ondan daha iyiyim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor