Yattara Bursaspor'da iddiası

 Brüksel’den 15.15 uçağıyla Türkiye’ye hareket edecek olan Gineli futbolcu sözleşmesine, “Ocak ayına kadar benden istediğimiz verimi alamazsanız vereceğiniz tüm parayı geri iade edeceğim” maddesi yazdıracak. Üç gün önce İbrahima Yattara’yı gündemine alan,

Yattara Bursaspor'da iddiası

 

Brüksel’den 15.15 uçağıyla Türkiye’ye hareket edecek olan Gineli futbolcu sözleşmesine, “Ocak ayına kadar benden istediğimiz verimi alamazsanız vereceğiniz tüm parayı geri iade edeceğim” maddesi yazdıracak.

 

Üç gün önce İbrahima Yattara’yı gündemine alan, hatta bugün için uçak bileti dahi gönderen ancak taraftardan gelen tepki nedeniyle yıldız oyuncuyu transfer etmekten vazgeçen Bursaspor bombayı patlatıyor. Olay'ın iddiasına göre, Yeşil beyazlı yönetim, Brüksel’de bulunan Gineli futbolcuyu bugün 15.15 uçağıyla Türkiye’ye getirecek. Türk statüsünde olan 32 yaşındaki futbolcuyla Bursa’da yapılacak son görüşmenin ardından resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor