Yasin Öztekin'den transfer yorumu

Trabzonspor'un yeni transferi Yasin Öztekin, bordo mavili takımla 4 yıllık anlaşma yaptığını belirterek, "Son derece mutluyum; çünkü çok büyük bir camiaya geldim" dedi.  "Menajerim İstanbul'da ki büyük takımlarla görüşüyordu ama ben Trabzonspor'u tercih e

Yasin Öztekin'den transfer yorumu

Trabzonspor'un yeni transferi Yasin Öztekin, bordo mavili takımla 4 yıllık anlaşma yaptığını belirterek, "Son derece mutluyum; çünkü çok büyük bir camiaya geldim" dedi. 

 

"Menajerim İstanbul'da ki büyük takımlarla görüşüyordu ama ben Trabzonspor'u tercih ettim."

 

Yasin, kendine çok güvendiğini ifade ederek, "Herkes görecek goller atacağım, arttıracağım takımıma çok faydalı olacağım. Başka takımlardan da teklif aldım. Menajerim diğer 3 büyük takımla görüşüyordu. Fakat kararımı Trabzonspor'dan yana verdim. Şenol Güneş dünya çapında bir teknik direktör. Yöneticiler benimle çok ilgilendi. Kararımda bunlar belirlleyici oldu" şeklinde konuştu.

 

KENDİME GÜVENİYORUM 11'DE OYNAYACAĞIM / Devamı Sayfa 2'de

 

Yasin Öztekin, "Ben boşuna Trabzonspor'a gitmedim. Kendime güveniyorum. Direkt oynayacağıma inanıyorum. Ben Broussia Dortmund'la da profesyonel sözleşme imzaladım. Bu çok daha zor bir şeydi. Kendime güveniyorum. İyi çalışırsam 11'de forma giyerim. Bundan hiç şüphem yok. Taraftarımız çok çoşkulu, onlara layık olmaya gayret edeceğim. En büyük arzum, taraftarımıza bir kupa hediye etmektir" dedi.

 

NURİ ŞAHİN'LE BORUSSIA DORTMUND'TA PROFESYONEL OLDUK, BENCE NURİ BU SEZON REAL MADRİD'TE BANKO OYNAR

Nuri Şahin'le 5-6 sene birlikte oynadıklarını hatırlatan Yasin, "İkimizde Dortmund'ta profesyonel olduk. Şu anda kendisi Real Madrid'te, ama bağlantımızı hiç koparmadık. Görüşüyoruz. İlk sezonunda sakatlıkları vardı, şansız bir dönem yaşadı. Fakat şu anda kendisine çok iyi bakıyor. Çok çalışıyor ve bu sezon banko oynacağına inanıyor. Bence iyi çalışırsa Real Madrid'te de banko oynar" diye konuştu.

 

BU SEZON KUPA GETİRECEĞİZ

Yasin Öztekin, "Bu sezon Trabzonspor'un şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyorum. Biz kendimize inanıyoruz. Camia iyi, hocamız, yönetimimiz iyi. Avrupa'da Trabzonspor'un başarılı olacağına inanıyorum. Trabzonspor Avrupa'da her zaman cesurca mücadele etmiştir. Bu sezon da öyle olacak" dedi. 

 

A MİLLİ TAKIM'DA OYNAMAK İSTİYORUM

Yasin, hedefinin önce Trabzonspor'da başarılı olmak, ardından milli takımda oynaraka ay yıldızlı formayı giymek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler