Yasin Öztekin sözünü tuttu

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından kadro dışı bırakılan ve daha sonra af edilen Yasin Öztekin, Medical Park Antalyaspor karşısında oyuna girer girmez attığı golle kendisini affettirdi.  Gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilere

Yasin Öztekin sözünü tuttu

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından kadro dışı bırakılan ve daha sonra af edilen Yasin Öztekin, Medical Park Antalyaspor karşısında oyuna girer girmez attığı golle kendisini affettirdi. 
 
Gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilerek sezon başında Trabzonspor'a transfer edilen Yasin Öztekin, kısa sürede teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girerek ilk on birin değişmez ismi olmuştu. Yaşadığı sakatlıklar sonrası formu düşen ve Güneş'in görevi bırakmasından sonra takımın başına gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, Emerson ve Janko ile birlikte onu da kadro dışı bırakmıştı. 
 
Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında kadro dışı kalan Yasin, hocasıyla yaptığı görüşme sonrası tekrar takımla birlikte çalışmalara başladı. Takımın bir parçası olacağını ve Trabzonspor'a katkı sağlama adına her türlü fedakarlığı yapacağının sözünü veren Yasin, dünkü karşılama da oyuna girer girmez attığı golle sözünü yerine getirmiş oldu.
 
81 dakikada oyuna giren oyuncu aynı dakikanın 55 saniyesinde Henrique'nin pasında topla buluşarak takımının ikinci golünü attı. Maç sonrası galibiyet sevincini ise ailesiyle birlikte kutlayan Yasin, bu sezon 20 maçta forma giydi ve 3 asist yaparken 2'de gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor