Yasa asıl İnter'e lazım!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini değerlendiren Gül, "İnter yedek takımla çıkmış. Esas şike yasası onlara lazım" dedi.Dünya Siyaset Konferansı'na katılmak üzere Viyana'ya giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uçakta gazetecilerin şike yasası vet

Yasa asıl İnter'e lazım!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini değerlendiren Gül, "İnter yedek takımla çıkmış. Esas şike yasası onlara lazım" dedi.

Dünya Siyaset Konferansı'na katılmak üzere Viyana'ya giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uçakta gazetecilerin şike yasası vetosuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Gül, "Şike yasasının aynen iade edileceğini düşündünüz mü? Sayın Bülent Arınç, 'Bir daha kimse getirmeye cesaret edemez' demişti" soru ve yorumuna, "Ben siyasetçi tepkilerini yorumlayamam. Onların şartları ayrı benim şartım ayrı. Yasayı geri gönderirken tavsiyelerde bulundum ama...

Parlamento oturur, konuşur, takdir yetkisini kullanır. Onların bileceği iş. Bundan dolayı memlekette olağanüstü bir durum yaratmaya gerek yok" dedi.

'ESKİ İLGİM YOK'
"Futbola eski ilginiz var mı?" sorusuna, "Doğrusu biraz soğudum. Ama sonu en azından eğlendiriyor" cevabını veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle ilgili olarak ise, "Trabzon'a üzüldüm. Fransa'da berabere kaldılar. Ama Inter herkese yenildi, nasıl bir üst tura çıktı anlamadım. Yedek takımla sahaya çıkmış. Esas Şike Yasası onlara lazım" dedi.

'KANUN KOYUCU MECLİS'
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike yasası hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Aydınlar, "Yasa, Meclis'in işi biz olayın dışındayız. O yüzden fazla bir şey söyleyemeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor