Yarı final maçları bu gece yarısı

  Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyen Rusya, Nijerya, Dominik Cumhuriyeti ve Litvanya yarı final biletini alan ekipler oldu.Çeyrek finalin ilk maçında Rusya ile Angola karşılaştı. Rakibin

Yarı final maçları bu gece yarısı

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyen Rusya, Nijerya, Dominik Cumhuriyeti ve Litvanya yarı final biletini alan ekipler oldu.

Çeyrek finalin ilk maçında Rusya ile Angola karşılaştı. Rakibini 80-65 yenen Rusya, yarı finale yükselen ilk ekip oldu. Günün sürprizini ise Yunanistan'ı turnuva dışına iten Nijerya gerçekleştirdi. Müsabakadan 80-79 galip ayrılan Nijerya, yarı finalde Rusya'nın rakibi oldu.

Diğer çeyrek final müsabakalarında ise Dominik Cumhuriyeti, Makedonya'yı 86-76 yenerek, Porto Riko'yu 76-72'lik skorla geçen Litvanya'yla yarı finalde eşleşti.

Elemeler sonunda ilk 3 sırayı alacak takımlar 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler