| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 04 Mart 2014 11:20

Yargıtay'dan şok eden karar!

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe’nin şike davası dosyasını yeniden inceleme kararı aldı. Yapılan açıklamada "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe / şike dosyasını yeniden incelemeye aldı. Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul’a gönd

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe’nin şike davası dosyasını yeniden inceleme kararı aldı.
 
Yapılan açıklamada "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe / şike dosyasını yeniden incelemeye aldı. Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul’a gönderilmesi gerekirken, sanıklarca yapılan inceleme istemi dikkate alındı.
 
Bu inceleme sonucunda Ceza Genel Kuruluna yapılacak itiraz üzerine Yargıtay 5.Ceza Dairesinin kararı değişebilir. Başsavcılığın bu incelemeyi tamamlaması için yasal bir süre sınırı bulunmamaktadır."denildi.

İLK AÇIKLAMA

Yargıtay iddiaları ortaya atılmasının ardından Haber61.net'e konuşan Avukat Atilla Dilaver bu iddianın tamamen yalan olduğunu tek amacın manipülasyon yapmak olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!