'Yanlış bir karar TFF'yi bitirir'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF’nin disiplin cezası ve Tahkim Kurulu’nun kararlarıyla ilgili çarpıcı açıklama yaptı. BİZİMKİNİ DE KALDIRIR HERHALDE, O DA MANİDAR OLURŞener, "Tahkim Kurulu’nu çok eleştiriyoruz. Biraz önyargılı davranıyorlar gibi geliy

'Yanlış bir karar TFF'yi bitirir'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF’nin disiplin cezası ve Tahkim Kurulu’nun kararlarıyla ilgili çarpıcı açıklama yaptı.

 

BİZİMKİNİ DE KALDIRIR HERHALDE, O DA MANİDAR OLUR

Şener, "Tahkim Kurulu’nu çok eleştiriyoruz. Biraz önyargılı davranıyorlar gibi geliyor bana. Çok genç arkadaşlardan kurulu büyük kısmı. PFDK’nın verdiği bazı kararları ortadan kaldırmaları manidar geliyor. Umarım bizim cezayı da kaldırırlar bu da manidar olur’’ dedi.

 

SANIRIM ŞİKE BİZİM DIŞIMIZDA KİMSEYİ İLGİLENDİRMİYOR

Başkan Şener, şike davasına müdahil olma kararıyla ilgili olarak ise ‘’Şike davasına müdahil olmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Zaten mağdur oluyoruz. Şampiyon olmayınca kaybettiğin maddi manevi şeyler oluyor. Bu açıdan buna herkes katılabilir. Biz TFF’den ve diğer kurumlardan daha çabuk karar alıyoruz. Hala TFF’nin, Etik Kurulu’nun, Disiplin Kurulu’nun kararını bekliyor. Hukuktur.

Dosyalar birikti demiyorlar. İlgilenmiyorlar. Bizden başka da pres yapan yok. Bunların sonucu 1 yayılıyor. Bakalım UEFA ne diyecek. Galatasaray’ın da konuyla ilgili çıkışları var; ama sanrım biz ve Galatasaray’ın dışında bu durum kimseyi ilgilendirmiyor sanırım’’ diye konuştu.

Devamı Sayfa 2'de

 

BU MAÇ HER ZAMANKİ FENERBAHÇE MAÇLARINDAN BİR TANESİ

Sadri Şener, Fenerbahçe maçı için ise ‘’Süper Final diyorlar. Fazla bir tecrübemiz yok. Diğer takımlar gibi ilk kez oynayacağız. Ancak, bizim için her zamanki Fenerbahçe maçlarından bir tanesi. Kazanıp döneceğimize inanıyorum’’ dedi.

 

YÖNETİM KADIKÖY’E TAM KADRO MU GİDECEK?

Başkan Şener, ‘’Yönetimin tam kadro olarak Kadıköy’e gitmesi önemli değil. Çok da orijinal bir olay değil.  Biz de yönetimde 15 kişi var. İsteyen gider, isteyen gitmez. Bu haber niteliği açısından önem taşıyan bir şey değil’’ şeklinde konuştu.

 

KADIKÖY’DE ENDİŞELİK DURUM DÜŞÜNMÜYORUM

Şener, maçın tansiyonuyla ilgili olarak, ‘’Maçın tansiyonunun yüksek olmaması en büyük arzumuz. Fenerbahçe’yle son zamanlarda tansiyonu düşük geçmiyor maçlarımız; ama endişe edecek bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Normal bir Fenerbahçe maçı oynayıp döneceğiz. Sonra onlar gelecek Trabzon’a, bu böyle sürüp gidecek. Yıllara uzanan bir rekabettir bu…’’ ifadelerini kullandı.

Devamı Sayfa 3'te

 

 

KİŞİYLE KURUM AYRILIYORSA NEDEN FENERBAHÇE MAÇINDA TRABZONSPOR KULÜBÜNE CEZA VERDİNİZ

Sadri Şener, şike davasıyla ilgili disiplin cezasında kişilerle kurumlar ayrılsın düşüncesiyle ilgili olarak ise çarpıcı bir örnek vererek ‘’Kişiler kurumlar ayrılsın diyorlar. Ama Fenerbahçe’yle yaptığımız maçta kişiler sahaya yabancı madde attı. Ama kurum olan Trabzonspor ceza aldı. Neden orada kişiyle kurum ayrılmıyor’’ ifadelerini kullandı.   

 

UEFA BİZDEN ÇABUK KARAR ALIYOR

Şener, UEFA’nın TFF’nin şike iddiasıyla ilgili raporunu kabul etmeme iddiasıyla ilgili olarak, ‘’Okumuştur. Kendi kararını almıştır. Şimdi Etik Kurulu raporunu istiyor. Yani UEFA bizden daha çabuk karar alıyor’’ dedi.

Devamı Sayfa 4'te

 

 

KARAR TFF’Yİ BİTİRİR

Sadri Şener, ‘’Eğer takımlarımız Avrupa Kupaları’na gidemezse yabacı futbolcuları tutamayız. Yerlilerin iyilerini tutamazsınız. Mahalli bir lige döneriz. Ben böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. TFF, şike davasıyla ilgili Türk Kulüpleri’nin Avrupa Kupaları’ndan uzak kalmasına neden olacak bir karar veremez. Verirse kendini yok eder’’ diye konuştu.

 

BURAK’LA İLGİLİ BİR ŞEY OLMAZ

Şener, Burak’la ilgili transfer gelişmeleriyle ilgili olarak ise ‘’Gazetelerde boşluk kalıyor. Normal. Onu yazıyorlar. Burak’la ilgili bir şey olmaz’’ dedi.

 

SÜPER FİNALDE HER TÜRLÜ SONUÇ ORTAYA ÇIKABİLİR

Sadri Şener, bordo mavili takımın şampiyonluk şansıyla ilgili olarak ise ‘’Galatasaray kadar şansımız yok. Ama bunlar derbi, sonucunu önceden kestiremezsiniz. Her türlü sonuç ortaya çıkabilir. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler