Ersun Yanal sonuçtan memnun

Ersun Yanal Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında konuştu.

Ersun Yanal sonuçtan memnun

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni bir takım olmalarına rağmen zor günleri firesiz geçirdiklerini belirterek, takımdaki birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu söyledi.

Yanal, takımın galibiyet golünü atan Umut Bulut'la yaptıkları konuşmaların semeresini aldıklarını belirtti.

Oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, 26 puan ile Turkcell Süper Ligi'nde liderliğini emin adımlarla sürdürüyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısında yediği son dakika golü ile kupaya veda etmesine rağmen Karadeniz temsilcisi ligde sekteye uğramamak için tüm gayreti ile mücadele ediyor. Zorlu kupa maçı sonrası Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyet moralleri yükseltti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iyi oynayarak kazanabilecek güçte bir takım olduklarını belirterek, "Futbolda önemli olan kazanmaktır. Yeni bir takım olmamıza rağmen bu zor günleri fresiz geçiyoruz. Takımdaki birliktelik ve beraberlik çok üst düzeyde. "dedi.

Her takımın bir birini yenebilecek güce sahip olduğunu belirten Yanal, "Antalyaspor, Sivasspor'u yendi. Kayserispor, Beşiktaş'ı yendi. Gençlerbirliği ile biz zor bir maç oynadık. Haccettepespor ve Antalyaspor maçlarınıda zor kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız 4-0'lık maçı herkes gördü. Turkcell Süper Ligi artık zor bir lig hangi takımın ne yapacağı ve kimi yeneceği belli olmuyor. Bazı sıkıntılar yaşayan takımların dışında her takım her takımı yenebiliyor.

Trabzonspor olarak biz kiminle oynayacağımıza bakmadan her maçı tek tek düşünüyoruz ve sahaya kazanmak için çıkıyoruz." diye konuştu.
Gençlerbirliği ile oynadıklarını maçın başından itibaren iki takımında kontrollü oynadığını belirten Yanal, "Gençlerbirliği oyun disiplininden hiç kopmadı. Bu maçında bundan önce oynadığımız maçlar gibi zor geçeceğini biliyorduk. Beşiktaş karşısında oynadığımız yüksek tempolu maçın ardından bizde neler yapabileceğimizi merak ediyorduk. Bulunduğumuz pozisyon sorumluluk getiren bir pozisyon. Oyuncularımızın maç kazanma isteği ve arzuları en ufak bir fırsatla golü kovalamalarından çok memnunum" şeklinde
konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Umut Bulut ile yaptıkları konuşmaların semeresini Gençlerbirliği karşısında attığı golle aldıklarını belirterek, "Umut ile mücadele etmesi gerektiği konusunda çok ciddi konuşmalar yapmıştık. Yapması gerekenleri yapması durumunda golle mutlaka buluşacağını söylemiştik. Herkes gol atmak ister. Bizde takım olarak gol atmak istiyorduk. Bu istek golcülerde daha fazla oluyor. Umut'un golle bulaşmasına çok sevindik ve böyle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor