Yamak,"İkinci yarı iyi bir hava yakaladık"

Sahasında uzun bir aradan sonra kazanan Giresunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlarken tüm oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, İstanbul'd

Yamak,"İkinci yarı iyi bir hava yakaladık"

Sahasında uzun bir aradan sonra kazanan Giresunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlarken tüm oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. 

Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, İstanbul'da oynayacakları Tepecikspor müsabakasından mutlaka puan ya da puanlar çıkarmak zorunda olduklarını söyledi. 
 
Ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte iyi bir hava yakaladıklarını ve Çankırıspor maçını kazanarak üzerlerindeki baskıdan kurtulduklarını anlatan Nahid Yamak, " Tepecikspor deplasmanından da puan ya da puanlarla dönersek çok büyük iş görmüş oluruz" dedi. 
 
"OYUNCULARIMIZA İNANIYORUM" 
 
Giresunspor'un Tepecikspor karşısında kendi evinde gibi oynayacağına dikkat çeken Yamak, şunları söyledi: 
 
" Tepecikspor'un maçlarını oynayacağı stat küçük olmasına rağmen İstanbul'daki taraftarlarımız tribündeki yerlerini alarak bizleri destekleyecekler. Bizim ilk hedefimiz kaybetmemek olacak. Kazanırsak alttan kurtulma yolunda dev bir atacağımızı hepimiz biliyoruz. Bu bilinç içerisinde sahaya çıkacağız ve 90 dakika boyunca 3 puan için savaşacağız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum." 
 
TAŞER JUNİOR'DA MUTLU SON 
 
Öte yandan Giresunspor Yönetim Kurulu, bir süredir lisans işlemleri süren gurbetçi oyuncu Taşer Junior Özşakir'in transferinde mutlu sona ulaştı. İngiltere ve KKTC vatandaşı olan genç hücum oyuncusu Türkiye'den de oturum izni alınca Giresunspor bünyesine katıldı. Orta sahada hücuma dönük olarak görev yapan ve aynı zamanda forvette de oynayabilen 22 yaşındaki genç oyuncunun bonservis işlemleri de halledildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor