Yalıspor’da yüzler gülmüyor

Trabzon’u Spor Toto 3. Lig 2. Grupta temsil eden Yalıspor’da moraller bozuk. Geçğimiz Pazar günü Küçükçekmece karşısında aldıkları beraberlikle play-off yolunda ağır yara alan Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü Ayhan Ademdaroğlu, “ Sahaya kazanmak için

Yalıspor’da yüzler gülmüyor

Trabzon’u Spor Toto 3. Lig 2. Grupta temsil eden Yalıspor’da moraller bozuk. Geçğimiz Pazar günü Küçükçekmece karşısında aldıkları beraberlikle play-off yolunda ağır yara alan Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü Ayhan Ademdaroğlu, “ Sahaya kazanmak için çıktık ancak galibiyeti getirecek golleri bulamadık ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldık" dedi.

 

Alemdaroğlu, "Taraftarlarımızın önünde oynadığımız karşılaşmada yaşadığımız iki puan kayıpla hedefimizden sapmayacağız" diye konuştu. Play-off hedefini sonuna kadar kovalayacaklarını belirten Alemdaroğlu, "Küçükçekmece karşısında kazanıp avantajlı bir konuma gelmek istiyorduk. Bunu başaramadık.

 

Ancak sahadan puan kaybıyla ayrıldık diye hedefimizi bıraktık, kovalamayacağız anlamı ortaya çıkmasın. Bu zamana kadar topladığımız puanlara 11 puan daha ekleyerek hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler