Yalıspor iddialı geliyor

 Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Yalıspor yeni sezon öncesi iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz sezon 4 tane teknik direktör değiştiren ve Spor Toto 3.Lig 2.Grubu ligi yeni sezonda en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade eden Kulüp Başk

Yalıspor iddialı geliyor

 

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Yalıspor yeni sezon öncesi iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz sezon 4 tane teknik direktör değiştiren ve Spor Toto 3.Lig 2.Grubu ligi yeni sezonda en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Engin, "En önce hoca konusunu netleştireceğiz" dedi. 

 

BATUR VEYA CİNEMRE

Başarılı teknik adamlarından Erol Batur veya Orhan Cinemre'den birisi oalcağının altını çizen Başkan Kara, "Bu akşam hoca konusunu netleştireceğiz. Daha sonrasında hocamızın vereceği rapor doğrultusunda iç ve dış transferi bitirmek istiyoruz. Son olarakta bu konuları en iyi şekilde tamamladıktan sonra kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi. 

 

TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN

Yalıspor'u en iyi yere taşıyabilmek için vargüçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Engin Kara, "Biz elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz. Taraftarlarımızda bu konuda bizleri yalnız bırakmasınlar" diye bilgi verdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor