Yabancılardan gidenler olacak

 Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener Kadırga TV’de katıldığı TELE YORUM programında açıklamalarda bulundu. Şener, “ Devre arasında yapılan transferler sağlıklı transferler değildir. Takımlarından problem yaşamış oyuncular transfer ediliyor genelde. Borçsuz

Yabancılardan gidenler olacak

 

Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener Kadırga TV’de katıldığı TELE YORUM programında açıklamalarda bulundu. Şener, “ Devre arasında yapılan transferler sağlıklı transferler değildir. Takımlarından problem yaşamış oyuncular transfer ediliyor genelde. Borçsuz transfer peşindeyiz.  Transfer çalışmalarımız yarın şekillenecek. Yapsak mı yapmasak mı diye düşünüyoruz.”dedi.  

Giray Bulak'ın Mersin İdmanyurdu’na gitmesini değerlendiren Şener, “Giray Bulak'ın gitmesi bizi etkilemez Trabzonspor büyük takım böyle durumlar olur kişiler bu kulübü bağlamaz.  Yabancıların birkaç tanesini devre arasında yollamayı düşünüyoruz.”şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli hukukçuların başkan Şener’i özel bir TV'de  "Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal" ifadelerine yer vermesinin ardından mahkemeye vermesine değinen Şener, “ Şimdi dediğimiz ters bir durum yok. Oyuncunun kendisine bakın her şey ortada. Siz jiletçiye nasıl hitap edersiniz.  Başkan olmak zor hele Trabzonspor başkanı olmak çok zor.”söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor