Yabancılara formül aranıyor

 Kadrosunda gerekirse 1461 Trabzon’a kiralanabilecek Jebrin ile birlikte 12 yabancı oyuncusu bulunan Bordo-Mavililer, Federasyon’un yeni sezonda ‘6+0+4’ yabancı kararı ile birlikte iyice sıkıntıya girdi. Yeni sezon için bu uygulama nedeniyle Jebrin’in dış

Yabancılara formül aranıyor

 Kadrosunda gerekirse 1461 Trabzon’a kiralanabilecek Jebrin ile birlikte 12 yabancı oyuncusu bulunan Bordo-Mavililer, Federasyon’un yeni sezonda ‘6+0+4’ yabancı kararı ile birlikte iyice sıkıntıya girdi. Yeni sezon için bu uygulama nedeniyle Jebrin’in dışında en az 1 yabancı oyuncu daha göndermek zorunda olan Bordo-Mavililer, ‘tribünde oturarak para kazanmasını istemediği’ yabancıları için formül bulmak zorunda.

6 YABANCI NASIL GİDECEK?
Yeni sezonda 6 yabancının sahada 4 yabancının da kadroda ancak kulübede değil, tribünde oturacak olması nedeniyle Trabzonspor’un yeni yabancı alması ekonomik sıkıntının yanı sıra bu şartlarda çok zor görünürken, yönetim, Sportif Direktör Ünal Karaman ve Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın ortak kararı ise ‘tribünde yabancı’ olmaması. Bordo-Mavililer, bu nedenle Jebrin’in dışında 5 yabancıyı daha elinden çıkartmak için çareler arıyor.

4 YABANCI KALSIN
Yabancı transferini oyuncuların gitmemek istememesi nedeniyle askıya alan Trabzonspor, Akçay’ın, “Zokora, Adrian, Bamba ve Henrique dışındaki yabancılardan istediğinizi gönderebilirsiniz’ raporu üzerine diğer isimlere teklif gelmesini bekliyor. Bordo-Mavililer, Batuhan transferi sonrasında Janko’yu şimdilik bekletmeye alırken, Emerson, Colman, Alanzinho, Celustka, Cech ve Sapara’yı ya teklif gelirse satacak ya da takasta kullanmayı düşünüyor. Bu tabloda yabancı transferi yapması zor görünen Trabzonspor’un şimdi sıkıntısı artık “Elimizdekileri nasıl göndereceğiz?’ yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor