Ya Eskişehir’e ya da Katar’a

 Gelecek sezon TFF’nin aldığı karar gereği yabancı sayısında azalma yaşanacağı için Trabzonspor yönetimi de takımda ki yabancı futbolcu sayısınının azaltmak için çalışmalara başladı. 13 yabancısı bulunan Trabzonspor’un 2009-2010 futbol sezonunun devre ara

Ya Eskişehir’e ya da Katar’a

 

Gelecek sezon TFF’nin aldığı karar gereği yabancı sayısında azalma yaşanacağı için Trabzonspor yönetimi de takımda ki yabancı futbolcu sayısınının azaltmak için çalışmalara başladı.

 

13 yabancısı bulunan Trabzonspor’un 2009-2010 futbol sezonunun devre arasında Stabaek IF takımından 4,5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Alanzinho’ya Eskişehirspor’un yanı sıra Katar’ın Al-Sadd takımının da talip olduğu öğrenildi.

 

Alanzinho’nun bu iki kulüpten birisine satılması beklenirken Eskişehirspor’un teknik direktörü Ersun Yanal’ın Alanzinho transferinde çok ısrarcı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor