Wolfsburg Tolga'ya talip!

Alman temsilcisi, Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisi için nabız yokluyor. Yönetim, 2016’ya kadar sözleşmesi olan Tolga Zengin’i ancak ‘çok iyi bir teklif gelmesi halinde’ göndermeyi düşünüyor!Trabzonspor’un geçen sezon elde ettiği başarıda en büyük pay

Wolfsburg Tolga'ya talip!

Alman temsilcisi, Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisi için nabız yokluyor. Yönetim, 2016’ya kadar sözleşmesi olan Tolga Zengin’i ancak ‘çok iyi bir teklif gelmesi halinde’ göndermeyi düşünüyor!

Trabzonspor’un geçen sezon elde ettiği başarıda en büyük pay sahiplerinden biri olan kaptan kaleci Tolga Zengin’e, Almanya’nın önde gelen kulüplerinden Wolfsburg’un talip olduğu öğrenildi. 

Bundesliga ekibinin, aracılar kanalıyla Tolga’ya haber yollayarak ‘nabız yoklamaya’ başladığı ve olumlu bir sinyal alınması halinde de ara transferde bu oyuncuyu renklerine katmak için harekete geçecekleri ileri sürüldü. Bu arada Bordo-Mavili kulüp, Tolga ile Haziran ayında anlaşarak sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatmıştı.

Wolfsburg’un bu girişiminin Bordo-Mavili yönetimin de kulağına gittiği öğrenildi. Trabzonspor’un Tolga Zengin’den çok memnun olduğu ancak Alman ekibinin yapacağı teklife göre hareket etme kararı aldığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor