Wimbledon'da yarı final heyecanı

 Sezonun 3. grand slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 10. gününde heyecan çeyrek final maçları ile devam etti. Günün önemli mücadelesinde erkekler 3 numarası olan Roger Federer,     Rus Mikhail Youzhny'nin karşısına çıktı. 26 numaralı rakibi

Wimbledon'da yarı final heyecanı

 

Sezonun 3. grand slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 10. gününde heyecan çeyrek final maçları ile devam etti. Günün önemli mücadelesinde erkekler 3 numarası olan Roger Federer,     Rus Mikhail Youzhny'nin karşısına çıktı. 26 numaralı rakibi karşısında oldukça üstün bir oyun çıkaran Federer, 6-1, 6-2 ve 6-2'lik setlerle korttan 3-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Erkekler 1 numarası Djokovic, Alman Florian Mayer'i 3-0 ile saf dışı bıraktı. İlk seti 6-4 alan Sırp tenisçi, sonrasında 6-1 ve tekrar 6-4'lük son setle karşılaşmayı 3-0 kazandı ve tur atladı. Bu sonuçların ardından Federer ile Djokovc yarı finalde birbirleri ile eşleştiler.      Günün diğer maçlarında ise Andy Murray, David Ferrer'i 6-7, 7-6, 6-4 ve 7-6'lık setlerle 3-1 yenerken Jo Wilfried Tsonga, Philipp Kohlschreiber'i 7-6, 4-6, 7-6 ve 6-2'lik setlerle 3-1 mağlup ederek yarı finalde eşleştiler. 

 

Soylu tur atladı 

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda gençlerde İpek Soylu, 2. tur maçında İsveçli Ellen Allgurin'i 2-0 yenerek 3. tura çıktı. 11. kortta önceki gün başlayan maç yağmur nedeniyle düne ertelenmişti. Karşılaşmanın setlerini 7-5 ve 6-1 kazanan Soylu, 3. turda Alman Antinoia Lottner ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor