Volkan’a Menejerinden kötü haber

Volkan Şen'in resmi menajeri Engin Kırkpınar twitter adresinden açıklamada bulundu.Engin Kırkpınar Twitter'den yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi“Aramızdaki sözleşmeye istinaden TFF nezdinde kayıtlı temsilcisi bulunduğum profesyonel futbolcu Volkan

Volkan’a Menejerinden kötü haber

Volkan Şen'in resmi menajeri Engin Kırkpınar twitter adresinden açıklamada bulundu.

Engin Kırkpınar Twitter'den yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

“Aramızdaki sözleşmeye istinaden TFF nezdinde kayıtlı temsilcisi bulunduğum profesyonel futbolcu Volkan Şen ile ilgili son günlerde basın ve yayın organlarında çeşitli haberler yayınlanmıştır. İş bu haberlerde Volkan Şen'in yeni menajeri olarak Hakan Korkmaz ve eski menajeri olarak Hakan Şirin isimleri geçmektedir.

Bu isimlerle ve basında çıkan söz konusu olaylarla hiçbir ilgim bulunmamaktadır Aramızdaki futbolcu temsilciliği sözleşmesi devam ederken menajer adı altında lisanssız futbolcu temsilcileri ile görüşen ve bu kişileri yetkili menajeri olarak açıklayan Volkan Şen ve adı geçen kişiler hakkında gerekli yasal başvurular tarafımdan yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler