Volkan Şen'in ilk 11 heyecanı

Trabozonpor'un bir türlü beklediği verimi alamadığı Volkan Şen uzun bir aradan sonra ilk kez Medical Park Antalyaspor karşısında ilk on birde oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorTrabzonspor’a geldiği günden beri kendisinden beklenen verimi bir türlü ortay

Volkan Şen'in ilk 11 heyecanı

Trabozonpor'un bir türlü beklediği verimi alamadığı Volkan Şen uzun bir aradan sonra ilk kez Medical Park Antalyaspor karşısında ilk on birde oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor

Trabzonspor’a geldiği günden beri kendisinden beklenen verimi bir türlü ortaya koyamayan Volkan Şen, uzun bir aradan sonra ilk on birde oynayacak olmanın heyecanını yaşamaya başladı. 
 
27 Ağustos 2011 tarihinde Trabzonspor'un, Bursaspor'dan 3 milyon 600 bin Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Volkan Şen’den, Karadeniz ekibi şimdiyle kadar beklediği veremi alamadı.
 
Sezona deplasmanda oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor maçıyla başlayan ve attığı golle de iyi bir başlangıç yapan yıldız oyuncu, 3. hafta ligde oynanan Gaziantepspor maçı sonrası ilk on birde sahaya çıkamadı. Trabzonspor'a transfer olduğu günden beri futbolundan çok yaşantısı ve sakatlıklarıyla gündeme gelen Volkan Şen, bordo-mavili takımda beklentilerin hep altında kaldı.
 
Bu sezon Trabzonspor’un ligde oynadığı 26 maçın sadece ikisinde ilk 11 sahaya çıkan oyuncu toplam 9 maçta forma giydi. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden istikrar sağlayamayan oyuncu son haftalarda 18 kişilik kadroya girmeye başladı. 273 dakika sahada kalan oyuncu 1’de golü bulunuyor.
 
210 GÜN SONRA İLK ON BİRDE SAHAYA ÇIKACAK
 
Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Volkan Şen Spor Toto Süper Lig’de en son 2 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 kaybettiği Gaziantepspor maçında forma giydi. Söz konusu maçtan sonra ligde Trabzonspor formasıyla ilk on birde sahaya çıkamayan oyuncu, orta sahada Colman ve Olcan’ın sarı kart cezalısı olması dolaysıyla forma şansı doğdu. 
 
Teknik direktör Tolunay Kafkas ise hafta içinde yapılan antrenmanlarda Volkan’ı as kadro ile oynattığı öğrenildi. Yıldız oyuncu Medical Park Antalyaspor müsabakasında forma giymesi halinde ligde 210 gün sonra ilk on birde sahaya çıkmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor