Volkan Şen siftah peşinde

 Trabzonspor’a geldiği günden beri eski takımı Bursaspor’a karşı forma giyemeyen Volkan Şen’i, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın deplasmanda oynanacak zorlu maçta oynatıp oynatmayacağı merakla bekleniyor.27 Ağustos 2011 tarihinde Trabzonspor’un, Bursaspor

Volkan Şen siftah peşinde

 Trabzonspor’a geldiği günden beri eski takımı Bursaspor’a karşı forma giyemeyen Volkan Şen’i, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın deplasmanda oynanacak zorlu maçta oynatıp oynatmayacağı merakla bekleniyor.

27 Ağustos 2011 tarihinde Trabzonspor’un, Bursaspor’dan 3 Milyon 600 Bin Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Volkan Şen’in, 15 Mart Cuma günü iki takım arasında Bursa’da oynanacak olan karşılaşmada forma giyip giymeyeceği ise merakla beklenmeye başlandı. Volkan Şen, anlaşma gereği transfer olduktan sonra oynanan ilk Bursaspor maçında forma giymemişti.

Teknik Direktör Şenol Güneş döneminde Bursaspor ile oynanan maçlarda forma giyemeyen Volkan’ın, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın zorlu maçta görev verme planı içresinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş maçında ikinci yarıda oynana giren yıldız oyuncuyla ilgili olarak son kararı Kafkas verecek.

 

VOLKAN ŞEN TRABZONSPOR-BURSASPOR MAÇLARINDA HİÇ OYNAMADI

Volkan Şen’in Trabzonspor’a transfer olmasının ardından yıldız oyuncu yeşil-beyazlı takıma karşı hiç forma giymedi. Söz konusu dönemden sonra bordo-mavili takımın 22 Ekim 2011’de Bursa’da oynanan ve 1-1 beraberlikle biten maçta forma giyemeyen oyuncu 1 Şubat 2012’de Trabzon’da oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 üstünlüğü ile biten maçta ise Volkan yedek kulübesinde oturmuştu. 28 Ekim 2012’de yine Trabzon’da oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 yenildiği maçta da forma giymedi.

 

TRABZONSPOR VOLKAN ŞEN’DEN İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMADI

Trabzonspor’a transfer olduğu günden beri futbolundan çok yaşantısı ve sakatlıklarıyla gündeme gelen Volkan Şen, bordo-mavili takımda beklentilerin hep altında kaldı. Zaman zaman takımdan ayrılmak istemesiyle gündeme gelen ve teknik direktör Şenol Güneş ile yıldızı çok uyuşmayan yıldız oyuncu teknik direktör Tolunay Kafkas’ın takımın başına gelmesinin ardından yeni bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Bordo-mavili takımda geçirdiği ikinci sezonda yıldız oyuncu geldiği ilk dönemde Trabzonspor’un mücadele ettiği tüm kategorilerde 29 kez forma giydi 3 gol atan oyuncu Bin 855 dakika sahada kaldı. Bu sezon ise 13 maçta forma giyen oyuncu 1 gol atarken 481 dakika sahada kalarak kötü bir sezon geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor