"Volkan Şen olayı ajite etti!"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Ç.Rizespor maçında taraftara tepkisine karşı tepkiyle karşılık veren ve gözyaşlarına hakim olamayan Volkan Şen‘in takımda devam etmesinin çok zor olduğunu söyledi.Radyospor’da Özgür Sancar’ın canl

"Volkan Şen olayı ajite etti!"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Ç.Rizespor maçında taraftara tepkisine karşı tepkiyle karşılık veren ve gözyaşlarına hakim olamayan Volkan Şen‘in takımda devam etmesinin çok zor olduğunu söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Çakıroğlu, ‘‘Volkan açısından üzüldüm. Zor bir durum. Ama her tepkide ağlayarak çıkmak istersek saha da futbolcu kalmaz. Hakem kalmaz. Durumu zor. Henüz kesin kararı almadık. Yönetimde görüşeceğiz. Bizimle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Bizimle devam etmesi zor. Arkadaşlarını yalnız bırakmaya hakkı yok.

Bursaspor Başkanı’nın Volkan’ın Bursa’ya döneceği yönündeki beyanatını bilmiyorum, kendisini bağlar. Volkan olayları ajite etti. Bağıran taraftarı diğer taraftarlar susturuyor, sonra o bağıran taraftar karakola götürülüyor. Buna rağmen Volkan olayı ajite ediyor. Son derece yanlış bir yaklaşım içerisinde, çok gereksiz bir hareket ve biz bunu kabul etmiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor