Volkan Şen Avrupa'da var

Trabzonspor’un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo mavili takımın, Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi çok iyi temsil ettiğini; ancak direkten dönen 3 topun yazgılarını belirlediğini söyledi. HER ŞEYE RAĞMEN ÇOK GURURLUYUMRadyospor’da canlı yayın kon

Volkan Şen Avrupa'da var

Trabzonspor’un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo mavili takımın, Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi çok iyi temsil ettiğini; ancak direkten dönen 3 topun yazgılarını belirlediğini söyledi.

 HER ŞEYE RAĞMEN ÇOK GURURLUYUM

Radyospor’da canlı yayın konuğu olan Bekiroğlu, “Ben Trabzonspor’un Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde başından sonuna kadar çok iyi temsil ettiğini düşünüyorum.  Trabzonspor’u destek veren herkese teşekkür ediyorum. Trabzonspor bizi gururlandıracak bir futbol oynadı.  Hayatta şans faktörü vardı. Şampiyonlar Ligi’nde 3 direk bizim için belirleyici oldu. CSKA Maçında Celustka’nın kafa vuruşu direkten döndü; Inter maçında Adrian’ın kafa vuruşu direkten döndü. Interli Milito’nun vuruşu ise CSKA direğinden döndü. Bu 3 direkten dönen top Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi arasındaki kaderini belirledi.  Her şeye rağmen, çok mutlu, çok gururluyuz” dedi.  

AVRUPA LİGİ’NDE BİRİNCİ SINIF BİR TAKIMIN BİZE RAKİP OLMASINI İSTİYORUZ

Tuncay Bekiroğlu, “Şampiyolar Ligi’nde devam etseydik, Barcelona’nın bize rakip olarak çıkmasını isterdik. Biz çok iddialıyız. Sahamızda dünyanın yıldızlarını görmek istiyorduk. Avrupa Ligi’nde de aynı paralelde bir takımın bize rakip olmasını istiyoruz. Porto, Valencia, B.Dortmund gibi takımlar olası rakiplerimiz. Rakip kim olursa Trabzonspor en iyi futbolu oynayacaktır” diye konuştu.

GÖNLÜM FEDERASYON BAŞKANIMIZIN MAÇTA OLMASINDAN YANAYDI

Bekiroğlu, “Fransa Futbol Federasyon’u başkanı maçtaydı. Bir futbol sever olarak kendi Federasyon başkanımızın da orada olmasını çok isterdim. Kendisi orada olmadığı için üzüldüm. Kendisi maçtan önce Asbaşkanımızı arayarak, gelemeyiş nedenini açıkladı. Gönlünün bizimle olduğunu söyledi. Maçtan sonra da TFF bizim için bir tebrik mesajı yayımladı. Gönlümüz kendisinin de orada olmasını istiyordu” dedi.

KANUNA SAYGILIYIZ 

Bekiroğlu, başkan Sadri Şener’in stada girememesiyle ilgili olarak ise “Başkanımız için çok birkaç gündür. Biz kanunlara saygı duymak zorundayız. Bize ulaşmış bir tebligat yoktu; ancak biz saygı duymak zorundayız. Başkanımız tebligat olmamasına rağmen inisiyatifini stada gitmemek yönünde kullandı” şeklinde konuştu.

GALATASARAY’I BAĞRIMIZA BASARIZ

Pazar günü Galatasaray’la yapılacak maça da değinen Tuncay Bekiroğlu, “Derbilerdeki centilmen davranışların güzel bir örneğini Beşiktaş maçında yaşadık. Beşiktaşlı kardeşlerimizi taraftarımız bağrına bastı. Aynı atmosferin Galatasaray maçında yaşanacak. Galatasaray çok saygı duyduğumuz, Türkiye’nin en önde gelen camialarındandır. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray’ı centilmence uğurlarız. Galatasaray’ın son haftalarda yükselen bir grafiği var. Lgde puan olarak biraz geride olmamız nedeniyle kazanmaya daha çok ihtiyacımız var. Hocamız sanırım stratejisini kazanmak üzerine kuracaktır. Sonuç ne olursa olsun, negatif bir şey yaşanmadan rakibimizi bağrımıza basar, centilmence uğurlarız” dedi.  

VOLKAN ŞEN AVRUPA LİGİ’NDE OYNAYABİLECEK

Bekiroğlu, son olarak, “Volkan Şen, Avrupa Ligi’nde oynayabilecek.  İlk maçımızı 16 Şubat’ta yapacağız. Hocamız uygun bulduğu taktirde Avrupa Ligi maçlarında takımdaki yerini alıp, bize katkı sağlayacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor