Volkan, oraya burnunu sokmasın

Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel’in eleştirilerine cevap vererek, ‘Herşeye burnunu sokma’ dedi.Akün, Volkan’ın Stada yaptığı eleştiri ile Teknik Direktör Hector Cuper’in hava alanında karşılanması açıklamasının ayn

Volkan, oraya burnunu sokmasın

Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel’in eleştirilerine cevap vererek, ‘Herşeye burnunu sokma’ dedi.

Akün, Volkan’ın Stada yaptığı eleştiri ile Teknik Direktör Hector Cuper’in hava alanında karşılanması açıklamasının aynı kelimeler içinde geçmesini anlamadıklarını söyledi.

Akün, 19 Eylül stadının 1960 yılında yapıldığını söyleyerek, “19 Eylül Stadı 1960 yılında o zaman ki UEFA kriterlerine uygun olarak yapılmış bir stattır. Süper Lige çıkmamız ile birlikte kriterlere göre yenilenerek bazı ilaveler yapılmıştır. Halen çalışmalar devam etmektedir.”

Volkan’ın isteğinde haklı olduğunu belirten Akün, “Volkan Demirel yüksek standartta bir stat beklemekte haklıdır.

Orduspor kulübü, bünyesinde bulunan Durugöl Tesislerini 5 yıldızlı otel konforuna getirerek, tesisleşmeye verdiği önemi göstermiştir. Ancak biz 19 Eylül Stadında kiracıyız. Yeni İl Müdürümüz Ömer Yılmaz ile birlikte hızlı bir şekilde eksikler giderilmektedir.

Süper lige çıktığımız süreçten itibaren 2 aylık bir süreçte kriterlere uygun olması için ancak bu kadar yapılabilmiştir, çalışmalar halen devam etmektedir, inşallah yeni Ordu Arena stadımız ile birlikte bu eksiklerin hiçbiri olmayacaktır.”

Volkan’ın Hector Cuper’in havaalanında karşılanması ile ilgili açıklamasını anlamakta zorluk çektiklerini ifade eden Akün sözlerini şöyle sürdürdü; “Volkan Demirel’in stadımızda olan bir eksiklik ile hava alanında hocamızı karşılamamız arasında kurduğu bağı anlamış değilim.

Bu oyuncunun kendi üstüne vazife olmayan bir konu hakkında beyanda bulunmasını medyanın Hocamız Sayın Hector Cuper’e olan yoğun ilgisine ve Orduspor kulübünün şike süreci boyunca sergilediği dik ve onurlu duruşuna bağlıyorum.

Futbolcular hadlerini bilerek, görevlerini yeşil sahada icra etmelidir. Her şeye burnunu sokamadan işlerini yapmalıdırlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler