Volkan Konak Trabzonspor'da

Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçı Volkan Konak, bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.Trabzon’da ve Trabzonspor Kulübü’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Konak, Trabzonspor takımının y

Volkan Konak Trabzonspor'da

Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçı Volkan Konak, bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Trabzon’da ve Trabzonspor Kulübü’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Konak, Trabzonspor takımının yarın oynayacağı Eskişehirspor maçında başarılar diledi.

Volkan Konak, yarın oynanacak olan Eskişehirspor maçıyla ilgili ise, "Trabzonspor için kolay maç. Eskişehirspor'u kendi evinde mağlup edip yoluna devam edeceklerine inancım tam" dedi.

Başkan Sadri Şener ise Trabzonspor için marş besteleyen ünlü sanatçının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

volkan_konak_ts.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor