Volkan forma bekliyor

En son Teknik Direktör Şenol Güneş’in istifasıyla sonuçlanan Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyen Volkan Şen, geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra Mersin İdman Yurdu karşısında 18 kişilik kadroda yer aldı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın sürekli

Volkan forma bekliyor


En son Teknik Direktör Şenol Güneş’in istifasıyla sonuçlanan Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyen Volkan Şen, geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra Mersin İdman Yurdu karşısında 18 kişilik kadroda yer aldı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın sürekli görüşme halinde olduğu oyuncusunu hazırlamaya çalışan genç teknik adam Volkan Şen’in yeteneklerinden istifade etmek istiyor. Hocasının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olan yıldız futbolcu beklentilere cevap vermek için var gücüyle çalışırken, Medical Park Antalyaspor karşısında formasına kavuşmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor