Volkan Demirel'in Milli başarısızlığı!

 Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Demirel’in ligdeki performansı ile Milli takımdaki performansı kıyaslandığında Türkiye forması altında çıkmış olduğu maçlarda performansının düşük olduğu gözlemleniyor.Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel

Volkan Demirel'in Milli başarısızlığı!

 

Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Demirel’in ligdeki performansı ile Milli takımdaki performansı kıyaslandığında Türkiye forması altında çıkmış olduğu maçlarda performansının düşük olduğu gözlemleniyor.

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel Sarı Lacivertli forma ile çıktığı 9 maçta toplam 810 dakika yer bulurken sadece ligde yediği gol sayısı 10 olurken Ayyıldızlı forma ile çıktığı iki maçta kalesinde 4 gol gördü.

Toplamda 190 dakika giydiği Ayyıldızlı forma ile yediği goller ile de çok eleştirilen Demirel’in 9 maçta kalesinde gördüğü gol sayısının yarısını Ayyıldızlı forma ile kalesinde gördüğü istatistiklere yansıdı.

Böylelikle Demirel son dönemlerin en başarısız A milli takım kalecisi olarak görülmekte

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor