Volkan defteri kapandı mı?

Lige deplasmanda Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, evindeki ilk maçını Çaykur Rizespor ile oynamıştı. Bu karşılaşmada, sahalarda ender görülecek bir olay yaşanmıştı. Maç oynandığı sırada taraftarla atışan Volkan Şen, bir anda sahayı terk etmişti

Volkan defteri kapandı mı?

Lige deplasmanda Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, evindeki ilk maçını Çaykur Rizespor ile oynamıştı. Bu karşılaşmada, sahalarda ender görülecek bir olay yaşanmıştı. Maç oynandığı sırada taraftarla atışan Volkan Şen, bir anda sahayı terk etmişti. Özellikle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu durum nedeniyle 26 yaşındaki oyuncuya sert tepki göstermiş ancak teknik heyet ve oyuncuların ricasıyla Volkan affedilmişti. Ama sonrasında yaşananlar, başarılı futbolcunun Bordo-Mavili takımdaki geleceğinin artık bittiğinin göstergesi oldu.

Hayal kırıklığı yaşattı

Rizespor maçının hemen ardından Akhisar Belediye karşısında forma bulan Volkan Şen, kötü performansıyla hocasının da güvenin kaybetti. İbrahim Hacıosmanoğlu ise, “Volkan’ın 3-4 hafta forma giymemesini bekliyordum” diyerek bir anlamda oyuncunun cezalandırılması gerektiğini söyledi. Yaşananlardan sonra morali iyice bozulan Volkan Şen, Karabükspor maçında kadroya alınsa da oynatılmadı. Apollon ve son olarak Kayserispor deplasmanına ise götürülmedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Volkan Şen'in moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Yetenekli futbolcunun Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini korurken , transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor