Volkan affedilecek mi?

Kaptan Onur, bizzat başkan ile görüştü ve “Onu affedin. Bu takımın ortak isteği” dedi. Volkan'ın ceza alıp takımda kalması bekleniyor.Trabzonspor, ligdeki ilk galibiyetini Çaykur Rizespor karşısında alırken önceki geceye damgasını vuran olay, Volkan Şen’i

Volkan affedilecek mi?

Kaptan Onur, bizzat başkan ile görüştü ve “Onu affedin. Bu takımın ortak isteği” dedi. Volkan'ın ceza alıp takımda kalması bekleniyor.

Trabzonspor, ligdeki ilk galibiyetini Çaykur Rizespor karşısında alırken önceki geceye damgasını vuran olay, Volkan Şen’in tribünlerden gelen küfürün ardından sahayı gözyaşları ile terk etmesi olmuştu. Bu olayın ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Bu iş bu kadar basit değil. İlk küfür yiyen oyuncu Volkan değil. Her küfürün ardından oyuncumuz sahayı terk ederse nasıl olacak? Bizim böyle bir futbolcuyla yola devam etmemiz söz konusu değil” ifadelerini kullanması da ayrıca ses getirmişti. Volkan Şen’in takımla ilişkisinin kesileceği tahmin edilirken, dün sürpriz gelişmeler yaşandı.

Özel görüşme istedi

Tolga Zengin’den sonra takım kaptanlığını üstlenen Onur Kıvrak, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan görüşme istedi. Ardından Başkan, kaptanı kulüp binasında misafir etti. Onur’un bu görüşmede Hacıosmanoğlu’na, “Volkan’ın affedilmesini sadece ben değil, tüm takım olarak istiyoruz. Yaşanmış bu olaydan herkes üzerine düşen mesajı aldı. Lütfen Volkan’ı affedin, birlikte yola devam edelim” mesajlarını verdiği öğrenildi. Bunun üzerine başkanın, “Volkan’ın yaptığı çok yanlıştı. Sizin ona sahip çıkmanız ise çok güzel bir davranış. Bu konuyla ilgili kararı en kısa zamanda veririz” dediği bildirildi. Teknik kadronun da bu yöndeki isteklerini dikkate alan Başkan Hacıosmanoğlu’nun Volkan’a ceza verip takımda devamına ise sıcak baktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler