Voleybolda Türkiye Kupası kuraları çekildi

Beştepe'deki Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Volley Otel'de yapılan kura çekimine, TVF Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkan Vekilleri Akif Üstündağ ve Mustafa Ekşi, TVF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Göksu ve TVF Danışma Kurulu üyesi Recep Nurtanış ve kulüpl

Voleybolda Türkiye Kupası kuraları çekildi
Beştepe'deki Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Volley Otel'de yapılan kura çekimine, TVF Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkan Vekilleri Akif Üstündağ ve Mustafa Ekşi, TVF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Göksu ve TVF Danışma Kurulu üyesi Recep Nurtanış ve kulüplerin temsilcileri katıldı.
 
Toplam 17 takımın katılacağı Türkiye Kupası'nda geçen sezonu ilk 5'te tamamlayan takımlar, turnuvaya çeyrek finalden devam edecek. Çeyrek finalde iki maç sonunda yenişemeyen takımlar için "altın set" uygulamasına geçilecek.
 
Kadınlarda ilk tur maçları 27-28-29 Eylül'de, çeyrek final ilk maçları 28-29-30 Ocak 2014'te, ikinci maçları ise ise 4-5-6 Mart 2014'te yapılacak. Şampiyonun belli olacağı final ise yine mart ayı içinde düzenlenecek.
 
Erkeklerde ilk tur maçları 4-5-6 Ekim, çeyrek final ilk müsabakaları 19-20-21 Kasım, ikincileri ise 18-19-20 Şubat 2014'te oynanacak. Final maçı da mart ayında yapılacak.
 
Türkiye Kupası kura çekimi sonunda gruplarda mücade edecek takımlar ise şöyle:
 
- Kadınlar
 
A Grubu:
 
1- Beşiktaş (6)
 
2- Çanakkale Belediyesi (11)
 
3- Salihli Belediyesi
 
4- Karşıyaka
 
B Grubu:
 
1- İlbank (7)
 
2- Ereğli Belediyesi (10)
 
3- İdman Ocağı
 
4- Karayolları
 
C Grubu:
 
1- Sarıyer Belediye (8)
 
2- Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt (9)
 
3- Nilüfer Belediyesi
 
4- Halkbank
 
- Erkekler
 
A Grubu:
 
1- Fenerbahçe Grundig (6)
 
2- Bursa İnegöl Belediyesi (11)
 
3- Yenişehir Belediyesi
 
4- Düzce Belediyesi
 
B Grubu:
 
1- Ziraat Bankası(7)
 
2- Konak Belediyesi (10)
 
3- Şahinbey Belediyesi
 
4- Belediye Plevne
 
C Grubu:
 
1- Gümüşhane Torul Gençlik (8)
 
2- Çankaya Belediyesi Anka (9)
 
3- Bahçelievler Belediyesi
 
4- 4 Eylül Belediyesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler