Voleybol şampiyonası için Sponsor arıyorlar

 Sürmene H.Tahsin Kırali İlköğretim okulu voleybol takımı  maddi imkansızlık nedeniyle finallere gidememem tehlikesi ile karşı karşıya. Voleybolda Türkiye şampiyonasına katılacak olan Sürmene Hasan Tahsin Kırali İlköğretim okulu öğrencileri malzeme ve mad

Voleybol şampiyonası için Sponsor arıyorlar

 

Sürmene H.Tahsin Kırali İlköğretim okulu voleybol takımı  maddi imkansızlık nedeniyle finallere gidememem tehlikesi ile karşı karşıya.
 
Voleybolda Türkiye şampiyonasına katılacak olan Sürmene Hasan Tahsin Kırali İlköğretim okulu öğrencileri malzeme ve maddi sıkıntı içindeler. Şampiyona katılmaları için 11 adet eşofman ve 4 bin TL paraya ihtiyaçları olan başarılı ilköğretim okulu sponsor ve kaynak arayışına girdi.
 
Trabzon’da birinci ,Erzincan’da bölge birincisi olarak 8 takım arasına giren Sürmene Hasan Tahsin İlköğretim okulu Türkiye şampiyonası  finallerinde Trabzon’u temsil edecek. Türkiye Şampiyonası finalleri 1-5 nisan tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak.. 
 
Başarılı öğrenciler Maddi imkansızlıklar nedeniyle finallere gidememem tehlikesi ile karşı karşıyalar. Öğrenciuler bu durumdan büyük üzüntü duyduklarını belirterek” ” Trabzon’u ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye şampiyonluğunu ilimize ve okulumuza taşıyacağız.İlgisizlikten dolayı elbette üzülüyoruz. Ama duyarlı insanların bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz ”diyorlar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor