Vleminckx ve Trabzonspor!

Trabzonspor için kötü devam eden sezonla birlikte  gelecek sezonun planları da erkenden yapılıyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın hazırladığı oyuncu listesi kapsamında araştırmalar devam ederken basında da transfer için bazı isimler ortaya atılmaya dev

Vleminckx ve Trabzonspor!

Trabzonspor için kötü devam eden sezonla birlikte  gelecek sezonun planları da erkenden yapılıyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın hazırladığı oyuncu listesi kapsamında araştırmalar devam ederken basında da transfer için bazı isimler ortaya atılmaya devam ediyor.

Bugüne kadar Umut Bulut, Engin Baytar, Alper Potuk gibi birçok isim ortaya atılırken bugün de bu isimlere bir yenisi eklendi; Vleminckx!

Bugün basında çıkan iddalara göre forvetten yana sıkıntısı bulunan Trabzonspor'un ilk hedefi Gençlerbirliği'nin devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı forvet oldu.

Ancak Gençlerbirliği'nin hocası Fuat Çapa şimdiden bu transfer iddasının önünü kesti.

Teknik direktör Fuat Çapa, Belçikalı futbolcuları Vleminckx ile ilgili çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak, ''Vleminckx'in transferiyle ilgili Gençlerbirliği'nin opsiyon hakkı var. Eğer iki kulüp anlaşırsa, Vleminckx'in gönlünün burada olduğunu biliyorum'' ifadesini kullandı. Opsiyon için de belirli bir süre olduğunun altını çizen Çapa, ''Bu süre içinde eğer Gençlerbirliği futbolcuyla devam etmek isterse, ki bildiğim kadarıyla devam etmek istiyor, bu doğrultuda transfer zeminini aranır. Her iki kulüp arasında opsiyon var ama futbolcunun kendisiyle ilgili herhangi bir anlaşma yapılmadı. Hem futbolcu, hem de kulüple görüştüğümde iki taraf arasında bir sorun olmadığını ve Vleminckx'in burada kalmak istediğini biliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor