Vittek'in sevinci kursağında kaldı

Şenol Güneş, Halil, Henrique ve Janko gibi isimleri kesip, forvetteki görevi sürpriz bir şekilde Robert Vittek'e emanet etti.Hakkında gönderileceği yönünde haberler yapılan Slovak oyuncu, hocasının güvenini boşa çıkarmadı ve 8. dakikada şık bir gole imza

Vittek'in sevinci kursağında kaldı

Şenol Güneş, Halil, Henrique ve Janko gibi isimleri kesip, forvetteki görevi sürpriz bir şekilde Robert Vittek'e emanet etti.

Hakkında gönderileceği yönünde haberler yapılan Slovak oyuncu, hocasının güvenini boşa çıkarmadı ve 8. dakikada şık bir gole imza attı. Ligde ikinci sayısını kaydeden Vittek'in bu golü kendisi adına sevindiriciydi ama Trabzonspor adın bir şey ifade etmedi.
 
TELAFİSİ ÇOK ZOR BİR KAYIP
 
Vittek, gol attığı bir maçı kaybetmelerinin hüznünü yaşadığını belirterek, "Böyle olsun istemezdik, gerçekten çok üzgünüz. Kazanmaya çok ihtiyacımızın olduğu bir karşılamaydı. 3 puan alsaydık zirveyle farkı 6'ya indirecektik ve şampiyonluk şansımızı artıracaktık. Bu kaybı telafi edebilir miyiz, bilemiyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler