Vittek'in sakatlığı Madrid'den etti

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Robert Vittek, 14 yaşında yaşadığı sakatlık nedeniyle dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in kapısında döndüğünü açıkladı.  TrabzonCell'lilerin sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Robert Vittek, uzun sü

Vittek'in sakatlığı Madrid'den etti

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Robert Vittek, 14 yaşında yaşadığı sakatlık nedeniyle dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in kapısında döndüğünü açıkladı. 

 

TrabzonCell'lilerin sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Robert Vittek, uzun süren sakatlığın ardından takım arkadaşlarıyla yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek "Takımla çalışmalara başladım.

 

Yavaş yavaş ritmimi buluyorum, önümüzdeki sezon takımımıza tam kapasiteyle faydalı olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

 

Henüz 14 yaşındayken Real Madrid'in kapısında döndüğünü ifade eden Vittek, "Henüz 14 yaşındayken, futbola yeni adım attığım zamanlarda Real Madrid'in altyapısına yazılmak üzereyken sakatlanmış ve orada bulunma şansından mahrum kalmıştım" diye konuştu.

 

”En iyi maçın hangisi?” sorusuna Vittek, 2010 yılında Slovakya Milli Takımı ile İtalya’ya karşı oynadıkları maçı unutamadığını belirterek "2010 Dünya Kupası'nda Slovakya formasıyla 2 gol attığım, 3-2 kazandığımız ve gruplardan bir üst tura çıkmamızı sağlayan İtalya maçı. Kariyerimin dönem noktası ise henüz 21 yaşındayken ülkemden ayrılıp Almanya'ya, Nürnberg'e gitmem benim için büyük bir adımdı ve kariyerimdeki en büyük dönüm noktasıydı.

 

Benim için attığım her golün ayrı bir anlam ve mutluluğu vardır fakat 2010 Dünya Kupası'nda attığım goller, özellikle İtalya maçındaki gollerimin yeri ayrı" şeklinde konuştu.

 

"Futbolcu olmasaydım şüphesiz buz hokeyi oyuncusu olurdum" diyen Vittek, "4 yaşımda buz hokeyi oynamaya başladım ve 13 yaşıma kadar futbol ile buz hokeyini bir arada götürdüm. Ardından ikisi arasında bir tercih yapmam gerekti ve futbolu seçtim" ifadelerini kullandı.

 

Kendisini Türkiye'de en çok şaşırtan şeyin insanların kendisine karşı cana yakın davranmaları olduğunu belirten Vittek "Bana karşı cana yakın olmaları ve yardımsever olmaları. Doğrusu buraya gelmeden önce bu kadarını beklemiyordum. Futbolu bıraktıktan sonra futbol dünyasının içinde kalarak antrenörlük veya menajerlik yapmayı planlıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler