Vittek'e kulüp bul denilmiş

Trabzon'un tartışılan golcüsü Robert Vittek, ülkesinin Novinky gazetesine konuştu. Dizindeki sakatlığın tamamen geçtiğini belirten Slovak futbolcu, "İlk 11'de sahaya çıktım ama yeterince topla buluşamadığım için gol atamadım. Neredeyse bir yıldan uzun bir

Vittek'e kulüp bul denilmiş

Trabzon'un tartışılan golcüsü Robert Vittek, ülkesinin Novinky gazetesine konuştu.

 

Dizindeki sakatlığın tamamen geçtiğini belirten Slovak futbolcu, "İlk 11'de sahaya çıktım ama yeterince topla buluşamadığım için gol atamadım. Neredeyse bir yıldan uzun bir süredir sahalardan uzağım. Bu uzun bir mola oldu. Ama şimdi güçlüyüm" dedi.

 

'KULÜP BUL' DEDİLER

Bir hafta önce yöneticilerin kendisine yurt dışında yabancı bir forvet alacaklarını söylediğini belirten Vittek, "Ben bunu anlayabiliyorum. Bana başka bir takım bakmam da söylendi. Ama ben bu yıl Trabzonspor'da kalacağım. Bir yılık daha sözleşmem var. Benim de onlara borcum var. Oynadığım zaman onlara borcumu ödediğimi göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor