Videoton'u bırak Elazığ'a bak

Avrupa Ligi Play-off gurubu maçında evinde Maçar temsilcisi Videoton ile golsüz beraber kalan Trabzonspor'da gözler Elazığ maçına çevrildi. Bordo mavililer ligin ikinci haftasında Avni Aker stadında oynanacak olan maçta cezalı olduğu için bu karşılaşmayı

Videoton'u bırak Elazığ'a bak

Avrupa Ligi Play-off gurubu maçında evinde Maçar temsilcisi Videoton ile golsüz beraber kalan Trabzonspor'da gözler Elazığ maçına çevrildi.

 

Bordo mavililer ligin ikinci haftasında Avni Aker stadında oynanacak olan maçta cezalı olduğu için bu karşılaşmayı sadece bayanlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek

Süper Lig'in ikinci hafta maçında Pazar günü Avni Aker'de Elazığspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, seyircisiz oynanacak maçı izleyebilecek kadın ve çocuklara davetiye niteliğindeki biletlerin dağıtımına başladı. Avni Aker Stadyumu'ndaki gişeden dağıtımı yapılacak biletlerin yanısıra, pembe renkli kadın ve çocuk kombine kartlarının da bu maçta geçerli olacağı açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor