Videoton rövanş maçı D-Smart'ta

Trabzonspor'un Videoton ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşması, D-Smart'ta yayınlanacak.

Videoton rövanş maçı D-Smart'ta

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off heyecanı 23 Ağustos'ta başlıyor.

Temsilcilerimizden Trabzonspor, Macar ekibi Videoton ile ilk maçta Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Transfer döneminde Sol Bamba, Yasin, Soner gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, Videoton karşısında ilk maçta iyi bir sonuç alarak, rövanşa avantajlı gitme hedefinde. Hazırlık döneminde Hollanda ve Almanya'da oynadığı maçlarda göz dolduran bordo mavili takım, Trabzon'da oynadığı hazırlık maçında da Orduspor'u mağlup etmeyi başarmıştı.

Rakip Videoton, son yıllarda Macaristan futbolunda yükselişe geçen ve eski günlerine dönmeye çalışan takımlardan biri olarak dikkat çekiyor. 1984-1985 sezonunda UEFA Kupası'nda final oynama başarısı gösteren takım, 2010-2011 sezonunda Macar Ligi'nde ilk şampiyonluğunu yaşarken, geçen sezonda ligi ikinci tamamlamıştı. Bir dönem ülkemizde top koşturan Balazs Toth ve Brezilyalı Renato Neto takımın önemli isimleri...

23 Ağustos Perşembe saat 21.00'da başlayacak maç D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler