Videoton maçı resmi programı

  UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Macaristan’ın Videoton takımıyla oynayacak olan Trabzonspor  müsabakanın ait resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.  Buna göre Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir Bordo Mavili oyuncuların  katılacakla

Videoton maçı resmi programı

 

 UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Macaristan’ın Videoton takımıyla oynayacak olan Trabzonspor  müsabakanın ait resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. 

 

Buna göre Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir Bordo Mavili oyuncuların  katılacakları basın toplantısı 29 Ağustos Çarşamba günü yerel saatle 20.00’de Sóstói Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.

 

Ekibimiz maçtan bir gün önceki resmi antrenmanını ise yerel saatle 20.30’da yine Sóstói Stadı'nda yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Çalışmaya taraftar alınmayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor