Videoton biletleri hakkında duyuru

 Trabzonspor'un, 30 Ağustos’ta deplasmanda Videoton ile oynayacağı maç için taraftarlara ayrılan biletlerin satışı yalnızca http://bilet.trabzonspor.org.tr web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet satışı 29 Ağustos Çarşamba günü TSİ 18.00’de sona

Videoton biletleri hakkında duyuru

 

Trabzonspor'un, 30 Ağustos’ta deplasmanda Videoton ile oynayacağı maç için taraftarlara ayrılan biletlerin satışı yalnızca http://bilet.trabzonspor.org.tr web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

Bilet satışı 29 Ağustos Çarşamba günü TSİ 18.00’de sona erecektir. Maç günü stadyumda bilet satışı kesinlikle olmayacaktır.

Maça araçlarıyla gelecek olan taraftarlar toplanma ve araç park yerleri 1 numaralı görselde yeşil, 2 numaralı görselde pembe renkli olarak belirtilmiştir.

 

Stadyum kuralları:

·         Maç günü stadyum kapıları yerel saatle 18.30’da açılacaktır.

·         Maça gelen taraftarların sorulduğunda ibraz edilmek üzere pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

·         Biletsiz seyirciler stadyuma kesinlikle alınmayacaktır.

·         Alkollü veya uyuşturucu alan taraftarlar stadyuma kesinlikle alınmayacaktır. 

·         Sahaya yabancı madde atmak kesinlikle yasaktır. 

·         Irkçı, ayrımcı veya mezhepsel poster açmak veya slogan atmak yasaktır. Küfretmek veya onur kırıcı slogan atmak yasaktır. 

·         Meşale yakmak, maytap patlatmak veya herhangi yanıcı maddelerle delici, kesici ve yaralayıcı maddeleri stadyuma sokmak yasaktır. 

 

UEFA kuralları gereği taraftarların stadyum çevresi ve stadyumdaki hareketleri kulübün sorumluluğundadır. Bu tür yasak davranışlarda bulunan taraftarlar Macaristan yasalarına göre bireysel cezalar alacağı gibi Trabzonspor'un da UEFA tarafından ağır para cezasına çarptırılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor